Strokap-Autoservice

Strokap-Autoservice is een Autohandel gelegen aan Holterstraatweg 85 in Rijssen.

Meer informatie over Strokap-Autoservice in Rijssen

Garage Strokap Autoservice in Rijssen is een betrouwbare garage waar u terecht kunt voor onderhoud aan uw auto, ongeacht het merk of type. Naast onderhoud bieden zij ook de mogelijkheid om een nieuwe auto of occasion aan te schaffen. De garage is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 17:30 uur, en op zaterdag van 9:30 tot 12:30 uur. U kunt altijd langskomen voor een spoedreparatie of een afspraak maken via de website voor het jaarlijkse onderhoud van uw auto. Voor meer informatie kunt u de garage volgen op Facebook. De contactgegevens van Garage Strokap zijn: Holterstraatweg 85, 7462TT Rijssen, e-mail: info@strokap-autoservice.nl, telefoon: 0548-540 425.

Wil je weten wat Strokap-Autoservice verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Strokap-Autoservice of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Strokap-Autoservice? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Strokap-Autoservice het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Strokap-Autoservice reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Strokap-Autoservice

Bezoekers bekeken ook