Kaya Autobedrijf

Kaya Autobedrijf is een Autohandel gelegen aan Kalanderstraat 14-E in Rijssen.

Meer informatie over Kaya Autobedrijf in Rijssen

Kaya autobedrijf biedt al sinds 2001 jonge kwaliteitsoccasions aan voor een eerlijke prijs. Voordat de auto's worden verkocht, ondergaan ze een uitgebreide technische inspectie. Het bedrijf is ervan overtuigd dat de occasions van goede kwaliteit zijn en nodigt klanten uit om zelf te komen kijken in de vernieuwde showroom. Er is geen verplichting en de klant kan in een ontspannen sfeer rondkijken. Daarnaast kunnen klanten genieten van een kop koffie. Het autobedrijf werkt op afspraak en heeft openingstijden.

Wil je weten wat Kaya Autobedrijf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kaya Autobedrijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kaya Autobedrijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kaya Autobedrijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Kaya Autobedrijf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kaya Autobedrijf

Bezoekers bekeken ook