Stichting Roec

Stichting Roec is een Tweedehandswinkel gelegen aan Bleekstraat 29b in Rijssen.

Meer informatie over Stichting Roec in Rijssen

Stichting Rijssense Oost-Europa Commissie (ROEC-Rijssen) is een organisatie die zich bezighoudt met hulpverlening aan Oost-Europa. Ze hebben een correspondentieadres en een magazijn/winkel in Rijssen. De openingstijden van de winkel en inbreng van goederen zijn op maandagavond, dinsdagochtend en -avond, en donderdagochtend en -middag. Daarnaast is er iedere eerste zaterdag van de maand ook gelegenheid om spullen in te brengen. De organisatie ontvangt graag giften, die kunnen worden overgemaakt naar hun bankrekening. Als je vragen of opmerkingen hebt, kun je contact met hen opnemen via een berichtje.

Wil je weten wat Stichting Roec verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Roec of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Roec? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Roec het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Stichting Roec reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Roec

Bezoekers bekeken ook