Kringloopbedrijf Rijssen-Holten

Kringloopbedrijf Rijssen-Holten is een Tweedehandswinkel gelegen aan Nijverheidsstraat 19 in Rijssen.

Meer informatie over Kringloopbedrijf Rijssen-Holten in Rijssen

Kringloop Rijssen-Holten is een kringloopwinkel die vol staat met mooie tweedehands artikelen. Mensen kunnen bruikbare artikelen bij hen inleveren, waarna ze in de winkel worden verkocht. Er is een Afval Breng Punt in zowel Rijssen als Holten, waar mensen hun artikelen kunnen inleveren. Daarnaast biedt Kringloop Rijssen-Holten ook de service om op verzoek tweedehands meubels en kleingoed op te halen bij inwoners van de gemeente. Ze verzorgen ook complete leegruimingen van huizen en appartementen. In de winkel is een groot assortiment aan artikelen te vinden, zoals brocante, kunststof bloemen, houten producten, glaswerk, huishoudelijke artikelen, speelgoed, boeken, kleding, textiel, lampen, meubels en witgoed. Mensen kunnen ook gebruik maken van de inboedelservice van Kringloop Rijssen-Holten als ze een woning hebben die leeg moet. Daarnaast beheren zij ook de Afval Breng Punten van de gemeente.

Wil je weten wat Kringloopbedrijf Rijssen-Holten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloopbedrijf Rijssen-Holten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloopbedrijf Rijssen-Holten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloopbedrijf Rijssen-Holten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Kringloopbedrijf Rijssen-Holten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kringloopbedrijf Rijssen-Holten

Bezoekers bekeken ook