Stichting Exploitatie Sportaccommodaties Rijssen

Stichting Exploitatie Sportaccommodaties Rijssen is een Sportcomplex gelegen aan Schoolstraat 20 in Rijssen.

Meer informatie over Stichting Exploitatie Sportaccommodaties Rijssen in Rijssen

Op 28 juni vond er een webinar plaats over de WBTR, de wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen. Deze wet heeft betrekking op het bestuur en toezicht van sportaccommodaties. Voor meer informatie over het webinar kun je terecht op de volgende link: https://www.beekdaelen.nl/presentatie-webinar-beschikbaar-over-wet-bestuur-en-toezicht-rechtspersonen. Het webinar was gratis te volgen.

Wil je weten wat Stichting Exploitatie Sportaccommodaties Rijssen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Exploitatie Sportaccommodaties Rijssen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Exploitatie Sportaccommodaties Rijssen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Exploitatie Sportaccommodaties Rijssen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Stichting Exploitatie Sportaccommodaties Rijssen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Exploitatie Sportaccommodaties Rijssen

Bezoekers bekeken ook