De Stroekeld

De Stroekeld is een Sportcomplex gelegen aan Laan Oud-Indiëgangers 1 in Rijssen.

Meer informatie over De Stroekeld in Rijssen

Sporthal De Stroekeld in Rijssen heeft nog geen beschrijving op het profiel op Sporthal.nl. Als je informatie hebt over deze sporthal, kun je contact met hen opnemen om het profiel compleet te maken. Als het profiel niet compleet is of als bepaalde informatie niet up-to-date is, kun je dit laten weten via info@sporthal.nl. Er zijn nog geen beoordelingen voor Sporthal De Stroekeld. Als je op zoek bent naar een reserveringssysteem voor een sportaccommodatie, kun je het accommodatiehuur.nl beheersysteem gebruiken. Het sporthal reserveringssysteem van Sporthal.net is speciaal ontworpen voor sporthallen en sportzalen en is gebruiksvriendelijk met maandelijkse facturatie.

Wil je weten wat De Stroekeld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Stroekeld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Stroekeld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Stroekeld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar De Stroekeld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Stroekeld

Bezoekers bekeken ook