Slagerij Goossen

Slagerij Goossen is een Slagerij gelegen aan Haarstraat 143 in Rijssen.

Meer informatie over Slagerij Goossen in Rijssen

Uw Slager Hans Goossen uit Rijssen is al sinds 1987 onderscheidend met hun worstmakerij. Het meeste van hun ambachtelijke worst- en vleeswaren assortiment wordt daar gemaakt. Hans Goossen is een Meester Worstmaker en zorgt voor onberispelijke kwaliteit. Het rundvlees van het Belgisch blauw-witte ras is zeer smaakvol en mals. Ze bieden ook beroemde schnitzels, gehaktballen en snacks aan. Voor feestelijke gelegenheden verzorgen ze catering, inclusief buffetten en barbecue specialiteiten. Ze leveren ook feestelijke saladeschotels. Voor vragen over allergenen kunnen klanten contact opnemen tijdens openingstijden. Het is belangrijk op te merken dat de samenstelling van de producten altijd kan veranderen en dat kruiscontaminatie mogelijk is.

Wil je weten wat Slagerij Goossen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij Goossen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij Goossen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij Goossen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Slagerij Goossen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij Goossen

Bezoekers bekeken ook