Keurslager Beverdam

Keurslager Beverdam is een Slagerij gelegen aan Hogepad 1-40 in Rijssen.

Meer informatie over Keurslager Beverdam in Rijssen

Bij Keurslagerij Beverdam kunt u terecht voor een ruim assortiment aan producten. Ze geven graag informatie over ingrediënten en allergenen. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om online te bestellen en de producten af te halen in de winkel. Voor degenen die geen tijd of zin hebben om te koken, bieden ze kant-en-klare maaltijden aan die ook bezorgd kunnen worden. Ook voor een gezellige barbecue met vrienden of familie kunt u bij hen terecht voor heerlijke BBQ-producten. Daarnaast hebben ze cadeaukaarten die leuk zijn om te geven en bij elke Keurslager in Nederland te gebruiken zijn. Tot slot hebben ze een speciale aanbieding genaamd Boeuf Halloween en een recept van de week, Rookworst met pompoenpuree.

Wil je weten wat Keurslager Beverdam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Keurslager Beverdam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Keurslager Beverdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Keurslager Beverdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Keurslager Beverdam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Keurslager Beverdam

Bezoekers bekeken ook