Sint Dionysius

Sint Dionysius is een Katholieke kerk gelegen aan Rozengaarde 51 in Rijssen.

Meer informatie over Sint Dionysius in Rijssen

Dringend pastoraal hulp nodig? Bel nu 06 574 290 99. Je kunt ook online een kaarsje aansteken en er een gebed aan koppelen. Volg H. Dionysius op Facebook om op de hoogte te blijven van activiteiten en vieringen. De Nederlandse bisschoppen roepen op tot gebed tot God om vrede en veiligheid, op voorspraak van Maria. De bisschoppen laten de Joodse gemeenschap in Nederland weten geschokt te zijn door het geweld in Israël. Er wordt ook een oproep gedaan om te bidden voor vrede en veiligheid. Op 4 oktober begint de bisschoppensynode in Rome en alle gelovigen worden gevraagd om mee te bidden. Er is een groep jonge christenen in Nederland die gehoor geeft aan deze oproep. Op 1 oktober is er een Kevelaerlof in Raalte. Meer dan 300 pelgrims gingen op bedevaart naar Kevelaer. De Nederlandse bisschoppen laten de Joodse gemeenschap in Nederland weten geschokt te zijn door de gebeurtenissen in Israël. Ze willen de Joodse gemeenschap steunen in deze moeilijke tijd. Er is ook een informatieavond over de bedevaart naar Israël en Jordanië gepland op 13 juli. Dit jaar wordt herdacht dat de slavernij honderdvijftig jaar geleden werd afgeschaft in Nederland. De bisschoppen hebben een verklaring geschreven ter gelegenheid van deze herdenking. Wilhelmien Wichers Schreur - Kolkman zal onze parochie verlaten.

Wil je weten wat Sint Dionysius verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sint Dionysius of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sint Dionysius? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sint Dionysius het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Sint Dionysius reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sint Dionysius

Bezoekers bekeken ook