Parochiekerk H. Dyonisius

Parochiekerk H. Dyonisius is een Katholieke kerk gelegen aan Rozengaarde 53 in Rijssen.

Meer informatie over Parochiekerk H. Dyonisius in Rijssen

Heb je dringend pastorale hulp nodig? Dan kun je bellen naar het telefoonnummer 06 574 290 99. Daarnaast is het mogelijk om online een kaarsje aan te steken en er een gebed aan te koppelen. Als je op de hoogte wilt blijven van activiteiten en vieringen, kun je H. Dionysius volgen op Facebook. Het adres van H. Dionysius is Rozengaarde 53, 7461 DA Rijssen. Het secretariaat wordt beheerd door Tiny v.d. Maat en is geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 9.30-11.30 uur. Op donderdag is het secretariaat alleen op afspraak geopend. Verder zijn er geen activiteiten gevonden, maar er worden wel speciale vieringen gehouden op Allerheiligen, Allerzielen, de 31e, 32e en 33e zondag door het jaar, en Christus Koning van het heelal. De website is ontworpen door HI-Computers.

Wil je weten wat Parochiekerk H. Dyonisius verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Parochiekerk H. Dyonisius of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Parochiekerk H. Dyonisius? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Parochiekerk H. Dyonisius het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Parochiekerk H. Dyonisius reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Parochiekerk H. Dyonisius

Bezoekers bekeken ook