Shoarma-Grillroom Bahar II

Shoarma-Grillroom Bahar II is een Pizzeria gelegen aan Graaf Ottostraat 52 in Rijssen.

Meer informatie over Shoarma-Grillroom Bahar II in Rijssen

Grillroom Bahar in Rijssen heet je van harte welkom! Op de website kun je het menu bekijken en direct bestellen. De klanten geven de grillroom 5 sterren na 200 beoordelingen. Wil je op de hoogte blijven van unieke kortingen en acties? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Om sneller en eenvoudiger te bestellen, kun je de app downloaden voor Android. Houd de website en app in de gaten voor nieuwe acties en aanbiedingen. Op de menukaart kun je zien welke gerechten het meest populair zijn. De website van Shoarma Grillroom Bahar is op dit moment gesloten, maar op dinsdag is er een actie voor een pizza voor €8,50 en op woensdag kun je een Tavuk Schotel Extra en meer bestellen voor €10,50.

Wil je weten wat Shoarma-Grillroom Bahar II verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Shoarma-Grillroom Bahar II of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Shoarma-Grillroom Bahar II? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Shoarma-Grillroom Bahar II het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Shoarma-Grillroom Bahar II reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Shoarma-Grillroom Bahar II

Bezoekers bekeken ook