De Krans Rijssen

De Krans Rijssen is een Pizzeria gelegen aan Haarstraat 6 in Rijssen.

Meer informatie over De Krans Rijssen in Rijssen

De Krans Rijssen is een afhaal- en bezorgrestaurant dat gespecialiseerd is in pizza, lasagne, salades, grill specialiteiten en milkshakes. Ze gebruiken dagverse en betrouwbare producten om hun gerechten te bereiden. Op donderdag is er een korting van €1,00 op de heerlijke lasagne bolognese. De salades zijn elke dag vers en uniek van smaak. Bij de grill specialiteiten kun je kiezen uit verschillende opties zoals doner, shoarma, kipfilet of kipdoner, en ze bieden ook een verscheidenheid aan milkshakes in vijf verschillende smaken. Het restaurant is gevestigd aan de Haarstraat 6 in Rijssen, Nederland en is te bereiken op het telefoonnummer 0548-541900 of via e-mail ckurtdili@gmail.com. De openingstijden zijn di t/m vr van 16:00 - 20:00 en op zaterdag van 15:00 - 21:00. De website maakt gebruik van cookies, waarvoor je de instellingen kunt aanpassen via de link in de footer van de website.

Wil je weten wat De Krans Rijssen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Krans Rijssen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Krans Rijssen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Krans Rijssen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar De Krans Rijssen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Krans Rijssen

Bezoekers bekeken ook