SelektHuis

SelektHuis is een Bouwbedrijf gelegen aan Kalanderstraat 51 in Rijssen.

Meer informatie over SelektHuis in Rijssen

Wij zijn SelektHuis, jouw ideale huizenbouwer. Wij helpen je van idee naar ideaal, van dromen naar leven, van huis naar thuis. Of je nu al een kavel hebt of nog op zoek bent, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij luisteren naar jouw wensen en inspireren je om je ideale leven vorm te geven. Onze gerealiseerde woningen laten zien wat er allemaal mogelijk is, van stoere schuurwoningen tot luxe villa's. Bij SelektHuis staat jouw wens centraal en kun je de indeling van je woning helemaal naar eigen wens samenstellen. We bouwen altijd met een vaste contractprijs en ontzorgen je gedurende het gehele proces. Door traditioneel bouwen te combineren met prefab onderdelen uit onze eigen productiehallen, kunnen we snel en tegen een gunstige prijs bouwen. Met onze 6 vestigingen door het hele land hebben we alle specialismes en kennis in huis om jouw ideale woning te realiseren.

Wil je weten wat SelektHuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SelektHuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SelektHuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SelektHuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar SelektHuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SelektHuis

Bezoekers bekeken ook