Niek Wessels Personal Training

Niek Wessels Personal Training is een Personal trainer gelegen aan Fahrenheitstraat 3 in Rijssen.

Meer informatie over Niek Wessels Personal Training in Rijssen

Wij dagen je uit om de verandering aan te gaan! Samen als een team beginnen we aan jouw sportieve transformatie. Onze kracht ligt in drie elementen: kwaliteit, kennis en maatwerk. We streven ernaar om je de hoogst mogelijke kwaliteit van personal training te bieden, gebaseerd op wetenschappelijk bewijs over voeding en trainingsmethoden. Hierdoor bereik je veilig je doel in een zo kort mogelijke tijd. Je traject zal uniek zijn, aangepast naar jouw persoonlijke doelstellingen en voedingsplan. Erwin Tiggelhoven is trots op zijn vooruitgang en is nu compleet pijnvrij na drie maanden. Je krijgt een persoonlijk beweeg- en voedingsschema dat aansluit op jouw lifestyle, evenals een persoonlijk eetschema ontworpen voor jouw doelstelling. Het beweegprogramma volg je samen met je personal trainer, uiteraard op jouw niveau. Binnen 15 weken kun je een super resultaat behalen. Wil je een uurtje trainen? Bel dan naar 06 12 83 53 98 of stuur een e-mail naar info@niekwessels.nl.

Wil je weten wat Niek Wessels Personal Training verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Niek Wessels Personal Training of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Niek Wessels Personal Training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Niek Wessels Personal Training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Niek Wessels Personal Training reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Niek Wessels Personal Training

Bezoekers bekeken ook