ELMNTS Lifestyle Hub / Personal training Rijssen

ELMNTS Lifestyle Hub / Personal training Rijssen is een Personal trainer gelegen aan Argonstraat 1 in Rijssen.

Meer informatie over ELMNTS Lifestyle Hub / Personal training Rijssen in Rijssen

Elmnts Lifestyle Hub biedt personal training en small group training aan om mensen te begeleiden naar een fitte en gezonde lifestyle. Ze maken gebruik van drie elementen: Mind, Body en Space. Mind richt zich op gedrag, mindset en bewustwording, waarbij coaching- en evaluatiegesprekken worden gebruikt om een passende leefstijl te vinden. Body staat voor het menselijk lichaam en omvat personal training, voeding en herstel. Er wordt gekeken naar de juiste vorm van training en voeding die bij de persoon en het doel passen. Space staat voor de persoonlijke omgeving, doelen, zelfbeeld en gedragsverandering. Er wordt gebruik gemaakt van een lifestyle hub, faciliteiten, tools en coaching om een nieuwe lifestyle vorm te geven. Het team van personal trainers en lifestyle coaches bestaat uit Maarten, Marco, Reno, Kim en Sjoerd, die allemaal een passie hebben voor sport en mensen willen helpen bij het bereiken van hun doelen.

Wil je weten wat ELMNTS Lifestyle Hub / Personal training Rijssen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ELMNTS Lifestyle Hub / Personal training Rijssen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ELMNTS Lifestyle Hub / Personal training Rijssen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ELMNTS Lifestyle Hub / Personal training Rijssen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar ELMNTS Lifestyle Hub / Personal training Rijssen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ELMNTS Lifestyle Hub / Personal training Rijssen

Bezoekers bekeken ook