Marianne Nijkamp Fotografie

Marianne Nijkamp Fotografie is een Fotograaf gelegen aan Buitenplaats 8 in Rijssen.

Meer informatie over Marianne Nijkamp Fotografie in Rijssen

Marianne Nijkamp Fotografie is gespecialiseerd in het fotograferen van gezinnen, vanaf de zwangerschap tot in de tienerjaren. Momenteel maakt ze geen afspraken meer, maar fotografeert ze op aanbod. Haar fotostudio wordt namelijk ook voor andere doeleinden gebruikt, waardoor ze niet altijd van tevoren weet wanneer ze de ruimte kan gebruiken. Daarnaast wil ze haar agenda niet vol hebben staan met afspraken en wil ze haar leven meer inrichten op de korte termijn. Ze opent af en toe een datum in haar agenda waarop ze een voorstel doet voor een last-minute shoot, waarop mensen zich kunnen inschrijven. Daarnaast zijn haar zonen begonnen met het fotograferen van honden in de studio voor het goede doel. Een portretfoto kost €15, waarvan €7,50 naar Compassion gaat. Marianne Nijkamp is een fotograaf in Rijssen en omgeving en is gespecialiseerd in het fotograferen van pasgeboren baby's, zwangerschapsfotografie, kinderfotografie en cakesmashes. Sinds 2019 fotografeert ze ook buiten in de natuur van Rijssen. Ze levert een selectie mooie foto's die tot in de kleinste details zijn uitgewerkt tot kunstwerkjes. Marianne Nijkamp is niet de fotograaf voor bruiloften en grote familieshoots, maar juist wel voor intieme momenten in het gezin. Ze vindt het geweldig om bijzondere momenten vast te leggen en liefdevolle herinneringen te maken.

Wil je weten wat Marianne Nijkamp Fotografie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Marianne Nijkamp Fotografie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Marianne Nijkamp Fotografie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Marianne Nijkamp Fotografie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Marianne Nijkamp Fotografie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Marianne Nijkamp Fotografie

Bezoekers bekeken ook