Micks fotografie

Micks fotografie is een Fotograaf gelegen aan Graaf Ottostraat 105 in Rijssen.

Meer informatie over Micks fotografie in Rijssen

Mick Spijkerman, een 27-jarige fotograaf, beschrijft zijn stijl als levendig, realistisch en open. Hij legt graag emoties vast in zijn foto's en gelooft dat het verhaal dat een foto vertelt cruciaal is. Naast bruiloften fotografeert hij ook lifestyle shoots, omdat hij gelooft dat het belangrijk is om de kleine momenten in het leven vast te leggen. Als jullie gaan trouwen en op zoek zijn naar een fotograaf, kan Mick jullie helpen met het maken van bedankkaarten, het digitaal verstrekken van geselecteerde foto's en het regelen van een fotolocatie.

Wil je weten wat Micks fotografie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Micks fotografie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Micks fotografie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Micks fotografie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Micks fotografie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Micks fotografie

Bezoekers bekeken ook