Kringloopwinkel de Mors

Kringloopwinkel de Mors is een Kringloopwinkel gelegen aan Spoelerstraat 7 in Rijssen.

Meer informatie over Kringloopwinkel de Mors in Rijssen

Kringloopwinkel de Mors is een kerkelijke organisatie die zendingswerk verricht in verschillende landen over de hele wereld. De winkel wordt volledig gerund door ongeveer 80 vrijwilligers en de netto-opbrengst gaat naar goede doelen. De winkel heeft een ANBI-status en is te vinden op Marktplaats en Facebook voor alle producten, aanbiedingen en updates. De openingstijden zijn op dinsdag en donderdag van 10.00 tot 15.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Wil je weten wat Kringloopwinkel de Mors verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloopwinkel de Mors of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloopwinkel de Mors? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloopwinkel de Mors het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Kringloopwinkel de Mors reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kringloopwinkel de Mors

Bezoekers bekeken ook