Dorcas Winkel Rijssen

Dorcas Winkel Rijssen is een Kringloopwinkel gelegen aan Spinnerstraat 41 in Rijssen.

Meer informatie over Dorcas Winkel Rijssen in Rijssen

In Dorcas Winkel Rijssen kun je tweedehands spullen en kleding kopen, waarvan de opbrengst bestemd is voor mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Ze hebben een breed assortiment aan boeken, speelgoed, spellen, servies, kleding en meer. Je kunt ook je eigen spullen inleveren, waardoor je huis opgeruimd wordt, jouw spullen een tweede leven krijgen en kwetsbare mensen een betere toekomst hebben. De winkel is gevestigd aan de Spoelerstraat 48 in Rijssen en is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag van 09:30 tot 15:30 uur. Je kunt ook vrijwilliger worden bij de winkel om bij te dragen aan het goede doel. De opbrengst van de aankopen in de winkel maakt blijvende verandering mogelijk in het leven van mensen in nood. Dorcas zet zich in voor de meest kwetsbare mensen die te maken hebben met armoede, uitsluiting en crisis in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Door bij Dorcas te winkelen, help je jaarlijks honderdduizenden mensen in deze regio's.

Wil je weten wat Dorcas Winkel Rijssen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dorcas Winkel Rijssen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dorcas Winkel Rijssen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dorcas Winkel Rijssen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Dorcas Winkel Rijssen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dorcas Winkel Rijssen

Bezoekers bekeken ook