Koedijk Jan Heedt

Koedijk Jan Heedt is een Kledingwinkel gelegen aan Oranjestraat 143 in Rijssen.

Meer informatie over Koedijk Jan Heedt in Rijssen

Koedijk Jan Heedt-Mode is een modewinkel voor dames en heren, gelegen aan de rand van het centrum. Ze hebben al decennia lang een winkel met gratis parkeergelegenheid. De winkel streeft ernaar om elk seizoen een compleet assortiment samen te stellen met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ze bezoeken hiervoor jaarlijks meerdere beurzen, zowel nationaal als internationaal. Ze bieden merken van het middensegment aan, in maten 36 tot 50 voor dames en maten 48 tot 60 voor heren. Ze bieden persoonlijk modeadvies en goede service aan klanten. Op hun website is er informatie te vinden over de winkel en de merken die ze verkopen. Ze hebben een uitgebreide collectie aan casual en zakelijke kleding en hebben jarenlange ervaring in de branche. Naast het passen van kleding kunnen klanten ook genieten van een kopje koffie of thee bij de gezellige koffietafel. Het team van Koedijk Jan Heedt Mode hoopt klanten binnenkort te verwelkomen in de winkel.

Wil je weten wat Koedijk Jan Heedt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Koedijk Jan Heedt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Koedijk Jan Heedt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Koedijk Jan Heedt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Koedijk Jan Heedt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Koedijk Jan Heedt

Bezoekers bekeken ook