Goedmoet

Goedmoet is een Kledingwinkel gelegen aan Bouwstraat 48 in Rijssen.

Meer informatie over Goedmoet in Rijssen

Bij GoedMoet kun je jouw kleding een tweede verhaal geven. Je kunt je unieke items inleveren bij GoedMoet, waar ze met veel liefde en aandacht verkocht worden. Met je persoonlijke inlogcode kun je de ingebrachte en verkochte items volgen. De kleding die niet verkocht wordt, wordt gedeeld met vrouwen dichtbij of wereldwijd. GoedMoet is een winkel in Rijssen waar je de mooiste kleding en accessoires kunt inleveren en shoppen. Daarnaast kun je er ook genieten van een kop koffie of thee. Volg GoedMoet op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven. Bij GoedMoet kun je jouw kleding een tweede leven geven en 40% van de verkoopprijs is voor jou. Let op, de winkel is gesloten tijdens vakanties.

Wil je weten wat Goedmoet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Goedmoet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Goedmoet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Goedmoet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Goedmoet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Goedmoet

Bezoekers bekeken ook