Dirk van den Broek

Dirk van den Broek is een Supermarkt gelegen aan Hogepad 1-60 in Rijssen.

Meer informatie over Dirk van den Broek in Rijssen

Bij Dirk vind je de laagste prijzen voor je dagelijkse boodschappen en de leukste Kanskoopjes in hun online folder. In de Herfsteditie van Lekker Doen spreken ze met Meesterkok Theo van Rensch over de fijnste kooktips. Daarnaast zijn er XXL Voordeel aanbiedingen te bekijken, informatie over duurzaamheid, de Web App van Dirk en informatie over werken bij Dirk. Ook zijn er angstaanjagend lage prijzen te vinden en wordt Halloween speciaal benoemd, waarbij Dirk voordelige spullen aanbiedt zoals pompoenen, taartjes, donuts en versiering. Er worden leuke Halloween activiteiten aangeboden, zoals het uithollen van een pompoen, het maken van een griezelige pizza en een kleurplaat. Dirk heeft geen bezorgdienst omdat zelf boodschappen doen niet alleen goedkoper is, maar ook gezonder. Verder zijn er nog 100+ aanbiedingen te bekijken, is Dirk te volgen op social media, kun je een Dirk winkel bij jou in de buurt zoeken en kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief om altijd als eerste op de hoogte te blijven.

Wil je weten wat Dirk van den Broek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dirk van den Broek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dirk van den Broek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dirk van den Broek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Dirk van den Broek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dirk van den Broek

Bezoekers bekeken ook