ALDI

ALDI is een Supermarkt gelegen aan Watermolen 2 in Rijssen.

Meer informatie over ALDI in Rijssen

Bij ALDI, een van de grootste discount-supermarkten van het land, vind je alles wat je nodig hebt voor je dagelijkse boodschappen. Met ruim 900 producten streven ze altijd naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zowel lokale producten, biologische producten als mooie aanbiedingen zijn te vinden in de winkels van ALDI. Het assortiment bestaat uit producten van zowel huismerken als A-merken, die allemaal van topkwaliteit zijn en betaalbaarder dan bij andere supermarkten. ALDI heeft oog voor duurzaamheid en werkt met producten van eigen bodem om versheid te garanderen en CO2-uitstoot te verminderen. Daarnaast zetten ze zich in tegen voedselverspilling door slim in te kopen en samen te werken met de Voedselbank. Bij ALDI kan iedereen dus goedkoop en verantwoord boodschappen doen.

Wil je weten wat ALDI verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ALDI of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ALDI? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ALDI het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar ALDI reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ALDI

Bezoekers bekeken ook