Camping 't Witte Zand - Twente

Camping 't Witte Zand - Twente is een Kampeerterrein gelegen aan Schietbaanweg 8 in Rijssen.

Meer informatie over Camping 't Witte Zand - Twente in Rijssen

Camping 't Witte Zand - Twente is een kleine en gezellige camping in Rijssen-Holten. De camping is omringd door bossen en biedt de mogelijkheid om te kamperen op een open plek of tussen de bomen. Naast kampeerplaatsen zijn er ook chalets, een recreatiewoning en een woonboerderij op de camping. Voor kinderen zijn er speelvoorzieningen en kunnen ze in het bos rondom de camping spelen. Voor de oudere jeugd is er een mountainbikeroute vlakbij en er zijn ook een zwembad en twee restaurants op loopafstand. De camping ligt in het driestrekenpunt van Salland, Twente en de Achterhoek, waardoor het een ideale uitvalsbasis is om de regio's te verkennen. Er zijn verschillende activiteiten te doen in de omgeving en de nabijgelegen steden zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto. Op de website van de camping en de websites van de gemeente Rijssen-Holten en Visit Twente zijn er vele tips te vinden voor leuke activiteiten en bezienswaardigheden. De contactinformatie van de camping is: Schietbaanweg 8, 7461PX Rijssen, telefoon: 06 191 005 86, info@wittezand.nl.

Wil je weten wat Camping 't Witte Zand - Twente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping 't Witte Zand - Twente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping 't Witte Zand - Twente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping 't Witte Zand - Twente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Camping 't Witte Zand - Twente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping ’t Witte Zand – Twente

Bezoekers bekeken ook