Camping de Biesterij

Camping de Biesterij is een Kampeerterrein gelegen aan Biesterij 1 in Rijssen.

Meer informatie over Camping de Biesterij in Rijssen

Camping de Biesterij is een rustig gelegen camping aan de rand van het Rijssense Schwarzwald, ideaal voor natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars. Ook gezinnen met kinderen zullen hier een geweldige tijd hebben. De camping biedt ruime toeristische plaatsen met een prachtig uitzicht over de weilanden. Daarnaast zijn er ook seizoensplaatsen te huur voor mensen die na één bezoek graag terug willen komen. De gemeente Rijssen-Holten is uitgeroepen tot Wandelgemeente van het Jaar vanwege het grote wandelnetwerk in en rond het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug en de unieke Wereldtijdpad en andere themawandelroutes. Voor meer informatie en contactgegevens kan je terecht op de website van Camping de Biesterij.

Wil je weten wat Camping de Biesterij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping de Biesterij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping de Biesterij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping de Biesterij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Camping de Biesterij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping de Biesterij

Bezoekers bekeken ook