Beautysalon Eve

Beautysalon Eve is een Schoonheidssalon gelegen aan Nassaustraat 5 in Rijssen.

Meer informatie over Beautysalon Eve in Rijssen

Beautysalon Eve werkt met het eco-biologische merk Lakshmi en biedt verschillende behandelingen aan, zoals gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, wimperlifting en pedicure behandelingen. Ook kunnen er losse elementen zoals epileren worden gedaan. De salon belooft tijdloze schoonheid als een geschenk vanuit oude wijsheid en streeft naar een stralende huid die gezondheid weerspiegelt. Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kun je contact opnemen via info@beautysaloneve.nl of bellen naar 0645623306. De salon is gevestigd op Nassaustraat 5, 7462 HA Rijssen.

Wil je weten wat Beautysalon Eve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon Eve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon Eve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon Eve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Beautysalon Eve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon Eve

Bezoekers bekeken ook