SKINSS specialist in huid

SKINSS specialist in huid is een Schoonheidssalon gelegen aan Lentfersweg 60B in Rijssen.

Meer informatie over SKINSS specialist in huid in Rijssen

Als je last hebt van acne, roodheid of vlekjes en je wilt je huid camoufleren, dan is het gebruik van normale cosmetica niet de beste oplossing. Gelukkig is er minerale make-up van Jane Iredale die de huid niet alleen camoufleert, maar ook kalmeert. Daarnaast zijn de thuisproducten van Image Skincare ideaal voor huidverbetering, omdat ze de maximale werkstoffen bevatten. Dermaviduals heeft de DMS crème ontwikkeld, die dezelfde samenstelling en structuur heeft als de huidbarrière. Mesoestetic heeft geavanceerde laboratoria en loopt voorop in de nieuwste technologieën op cosmeticagebied. Verder biedt SKINSS huidverbetering die echt werkt, met behandelingen zoals dermatologische peelings en microneedling. Ze zijn ook gespecialiseerd in acne behandelingen en werken samen met Cosmetique Totale voor behandelingen met laser en radiofrequentie. SKINSS heeft zelfs de Outstanding Performance Award gewonnen tijdens de uitreikingen van Image Skincare Nederland. Voor een kennismakingsbehandeling kun je terecht bij SKINSS, waar je een intakegesprek, huidanalyse, behandeling met IMAGE en huidadvies op maat krijgt. Daarnaast bieden ze ook behandelingen zoals microneedling, definitief ontharen, huidverbetering voor littekens, couperose en pigment, peelings en gezichtsbehandelingen met IMAGE skincare. De openingstijden variëren per dag en het maken van een afspraak kan via de online agenda.

Wil je weten wat SKINSS specialist in huid verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SKINSS specialist in huid of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SKINSS specialist in huid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SKINSS specialist in huid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar SKINSS specialist in huid reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SKINSS specialist in huid

Bezoekers bekeken ook