Autocentrum Valk

Autocentrum Valk is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Kalanderstraat 6 in Rijssen.

Meer informatie over Autocentrum Valk in Rijssen

Autocentrum Valk is een universeel garagebedrijf dat gespecialiseerd is in Italiaanse auto's, met name Alfa Romeo, Fiat, Jeep en Maserati. Ze bieden alle diensten aan voor uw auto, waaronder onderhoud, reparatie, APK, uitlijnen, banden en winterbanden montage, autoschade en ruitschade herstel. Na meer dan 60 jaar ervaring is Auto Centrum Valk dé specialist in Italiaanse merken. Jan-Harm Dannenberg is sinds oktober 2012 eigenaar van het bedrijf. Naast de werkplaats hebben ze ook een prachtige showroom vol Italiaanse occasions waar u terecht kunt voor de aanschaf van uw volgende droomauto. Kom eens langs bij Autocentrum Valk, ze staan graag voor u klaar!

Wil je weten wat Autocentrum Valk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autocentrum Valk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autocentrum Valk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autocentrum Valk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Autocentrum Valk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autocentrum Valk

Bezoekers bekeken ook