Bloemendaal Classic & Sportscars

Bloemendaal Classic & Sportscars is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Nijverdalseweg 117d in Rijssen.

Meer informatie over Bloemendaal Classic & Sportscars in Rijssen

Bloemendaal Classic & Sportscars is een bedrijf dat gespecialiseerd is in klassieke auto's. Ze bedienen autoliefhebbers uit verschillende landen en streven naar een lange termijn relatie met hun klanten. Ze bieden een uitgebreid aanbod van bijzondere auto's op hun website, variërend van meer dan een eeuw oude auto's tot youngtimers en sportwagens. De collectie bestaat voornamelijk uit modellen van Engelse, Duitse en Italiaanse merken zoals Austin Healey, Bentley, Jaguar, Aston Martin, Mercedes, Audi, Porsche, Alfa Romeo, Lancia, Ferrari en Maserati. De collectie verandert bijna wekelijks, dus het is aan te raden om regelmatig een kijkje te nemen op de website of langs te komen in de showroom. Het bedrijf heeft al 40 jaar ervaring en passie in de wereld van bijzondere auto's.

Wil je weten wat Bloemendaal Classic & Sportscars verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bloemendaal Classic & Sportscars of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bloemendaal Classic & Sportscars? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bloemendaal Classic & Sportscars het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Bloemendaal Classic & Sportscars reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bloemendaal Classic & Sportscars

Bezoekers bekeken ook