Xenos Rijssen

Xenos Rijssen is een Woonwinkel gelegen aan Grotestraat 20 in Rijssen.

Meer informatie over Xenos Rijssen in Rijssen

Bij Xenos vind je verrassende en voordelige producten om het thuis gezellig te maken. Xenos is een van de verrassendste winkels van Nederland en betekent 'vreemd'. Met bijna 150 filialen in Nederland is Xenos sinds 1973 een succesvolle winkelformule. Het begon als onderdeel van P. de Gruyter & zn., waar artikelen uit China en India werden geïmporteerd. Xenos groeide uit tot een keten van woon-, huishoud- en cadeauwinkels met lage prijzen. De filialen worden dagelijks bevoorraad vanuit het distributiecentrum in Waalwijk. Klantenservice is bereikbaar via telefoon of contactformulier. Je kunt ook een Xenos winkel in de buurt zoeken. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste online bestelling.

Wil je weten wat Xenos Rijssen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Xenos Rijssen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Xenos Rijssen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Xenos Rijssen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Xenos Rijssen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Xenos Rijssen

Bezoekers bekeken ook