www.jhnbouw.nl

www.jhnbouw.nl is een Huizenbouwer gelegen aan Diekjansweg 77 in Rijssen.

Meer informatie over www.jhnbouw.nl in Rijssen

JHN Bouw is een leverancier van ergonomische piket stampers voor timmermannen. De piket stamper is vervaardigd uit één geheel, zonder lasnaden, en is ontworpen om het zware werk van het inwerken van piketten in de grond te vergemakkelijken. Johan Nijkamp, de man achter JHN Bouw, heeft ruim 40 jaar ervaring in het timmervak en heeft ontdekt dat dit proces veel efficiënter kan. Met de ergonomische piket stamper kunnen bouwvakkers veel sneller en veiliger te werk gaan dan met een traditionele moker. De piket stamper kan worden gebruikt in machines met een SDS max. aansluiting, zoals de kangoo. Deze stamper is vervaardigd uit één geheel om breuken te voorkomen. Je kunt de piket stamper bestellen via de contactgegevens van JHN Bouw.

Wil je weten wat www.jhnbouw.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van www.jhnbouw.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij www.jhnbouw.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je www.jhnbouw.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar www.jhnbouw.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. www.jhnbouw.nl

Bezoekers bekeken ook