WGS Witgoed

WGS Witgoed is een Winkel voor tweedehands huishoudelijke apparaten gelegen aan Handelsweg 9 in Rijssen.

Meer informatie over WGS Witgoed in Rijssen

WGS Witgoed is een winkel waar je tweedehands witgoed kunt kopen. Ze bieden een breed assortiment aan tweedehandswasmachines en -drogers, en hebben ook goede aanbiedingen. Het witgoed wordt volledig nagekeken voordat het te koop wordt gezet en is van topkwaliteit. Je krijgt tot 6 maanden garantie op je aankopen en het wordt gratis bezorgd. WGS Witgoed bezorgt zelf of laat het bezorgen door een vervoerder. Ze hebben geen fysieke winkel, waardoor ze scherpe prijzen kunnen bieden. Je kunt 24 uur per dag terecht in hun webshop. WGS Witgoed is gevestigd in Rijssen en levert in heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden en in Zeeuws Vlaanderen.

Wil je weten wat WGS Witgoed verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van WGS Witgoed of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij WGS Witgoed? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WGS Witgoed het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar WGS Witgoed reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. WGS Witgoed

Bezoekers bekeken ook