VolkerWessels Bouw B.V.

VolkerWessels Bouw B.V. is een Bouw en constructie gelegen aan Reggesingel 4 in Rijssen.

Meer informatie over VolkerWessels Bouw B.V. in Rijssen

VolkerWessels is trots op het feit dat zij de toekomst vormgeven door te bouwen. Met 17.000 medewerkers werken zij elke dag aan het bouwen van een gezonde en gelukkige toekomst voor komende generaties. Naast het uitvoeren van ongeveer 25.000 projecten per jaar, heeft VolkerWessels ook oog voor maatschappelijke verantwoordelijkheid, zoals het steunen van Stichting Jarige Job. Ze streven ernaar om in 2030 emissievrij te werken. Daarnaast hebben ze verschillende specialismen, zoals vastgoedontwikkeling, bouw en installatietechniek. Voor iedereen die geïnteresseerd is in het werken bij VolkerWessels, bieden ze de mogelijkheid om toekomstmaker te worden en mee te werken aan indrukwekkende gebouwen en duurzame infrastructuur in Nederland.

Wil je weten wat VolkerWessels Bouw B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van VolkerWessels Bouw B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij VolkerWessels Bouw B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VolkerWessels Bouw B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar VolkerWessels Bouw B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. VolkerWessels Bouw B.V.

Bezoekers bekeken ook