Van Losser Installaties Rijssen B.V.

Van Losser Installaties Rijssen B.V. is een Installatiebedrijf gelegen aan Nijverheidsstraat 15 in Rijssen.

Meer informatie over Van Losser Installaties Rijssen B.V. in Rijssen

Als gevolg van een cyberaanval heeft de Van Losser Installatiegroep te maken gehad met onbevoegden die toegang hebben gekregen tot de e-mail van een medewerker. Ze hebben vanuit dit e-mailadres berichten verstuurd naar al onze relaties. Ondertussen heeft Dijkink Elektra er een nieuwe vakman bij gekregen in Overijssel, dankzij het Overijssels Vakmanschap. RTV Oost is langsgekomen op het project om een artikel te filmen, waarin elektromonteur in opleiding Nasr Sulaiman centraal staat. De Van Losser Groep heeft vestigingen in Rijssen, Emmen en Hengelo.

Wil je weten wat Van Losser Installaties Rijssen B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Losser Installaties Rijssen B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Losser Installaties Rijssen B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Losser Installaties Rijssen B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Van Losser Installaties Rijssen B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Losser Installaties Rijssen B.V.

Bezoekers bekeken ook