Tiffany Lampenhuis

Tiffany Lampenhuis is een Lampenwinkel gelegen aan Wierdensestraat 52 in Rijssen.

Meer informatie over Tiffany Lampenhuis in Rijssen

Bij Tiffanylampenhuis vindt u de mooiste collectie Tiffany lampen. De glaskunstenaar Louis Comfort Tiffany vroeg in 1894 patent aan op het befaamde Favrile glas en verwerkte dit in prachtige lampen. Bij Tiffanylampenhuis hebben ze een uitgebreide collectie, variërend van antieke lampen tot modernere items. Alle lampen van Tiffany zijn uniek vanwege het kleurgebruik en de selectie van het glas. Het assortiment van Tiffanylampenhuis bestaat onder andere uit hang- en vloerlampen, windlichten en glaspanelen. Op alle producten zit twee jaar garantie en er is een ruil- en retourperiode van 20 dagen. Bij Tiffanylampenhuis zijn ze gek op mooie verlichting en ze streven ernaar een gevarieerde collectie aan te bieden. Je kunt hun assortiment bekijken op hun website of contact met hen opnemen tijdens kantooruren. Tiffanylampenhuis is gevestigd in Rijssen, Nederland, en is onderdeel van Lampenhuis.nl.

Wil je weten wat Tiffany Lampenhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tiffany Lampenhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tiffany Lampenhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tiffany Lampenhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Tiffany Lampenhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tiffany Lampenhuis

Bezoekers bekeken ook