Tango Rijssen

Tango Rijssen is een Tankstation gelegen aan Holterstraatweg 85-87 in Rijssen.

Meer informatie over Tango Rijssen in Rijssen

Bij Tango Rijssen kun je altijd profiteren van extra voordelen op het gebied van tanken, parkeren en autodelen. De pompprijzen worden weergegeven als de Tango brandstof adviesprijs minus de actuele korting. Op de pagina 'Prijzen' wordt uitgelegd hoe deze prijzen worden opgebouwd. Tijdens de Slimme Donderdag Deal zijn er speciale kortingen van toepassing, die alleen geldig zijn op dit specifieke Tango tankstation. Er kunnen wijzigingen en eventuele typefouten/publicatiefouten optreden. Daarnaast worden verschillende betalingsmogelijkheden geaccepteerd. Het copyright van Tango Rijssen ligt bij Kuwait Petroleum (Nederland) B.V.

Wil je weten wat Tango Rijssen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tango Rijssen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tango Rijssen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tango Rijssen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Tango Rijssen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tango Rijssen

Bezoekers bekeken ook