Taekwondo Nijverdal / Rijssen / Wierden

Taekwondo Nijverdal / Rijssen / Wierden is een Vechtsportschool gelegen aan Laan Oud-Indiëgangers 1 in Rijssen.

Meer informatie over Taekwondo Nijverdal / Rijssen / Wierden in Rijssen

Taekwondo Nijverdal is een taekwondovereniging die opgericht is op 1 januari 1990. De vereniging biedt lessen aan die gegeven worden door gediplomeerde docenten, die tevens ervaren wedstrijddeelnemers en -coaches zijn. Ze nemen deel aan regionale toernooien en NK's op zowel het gebied van stijl als sparring. Taekwondo Nijverdal streeft ernaar om de sport toegankelijk te maken voor een breed publiek, ongeacht huidskleur, religie, opleiding, afkomst of leeftijd. De lessen zijn gericht op het aanleren van beleefdheid, integriteit, zelfbeheersing, volhardendheid, een onoverwinnelijke geest en het verbeteren van weerbaarheid, conditie, concentratievermogen, uitstraling en zelfbeheersing. Daarnaast leer je ook beter omgaan met angst, agressie en stress. De vereniging volgt de richtlijnen van World Taekwondo en is aangesloten bij Taekwondo Bond Nederland.

Wil je weten wat Taekwondo Nijverdal / Rijssen / Wierden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Taekwondo Nijverdal / Rijssen / Wierden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Taekwondo Nijverdal / Rijssen / Wierden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Taekwondo Nijverdal / Rijssen / Wierden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Taekwondo Nijverdal / Rijssen / Wierden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Taekwondo Nijverdal / Rijssen / Wierden

Bezoekers bekeken ook