Sanderman Tanken en Wassen

Sanderman Tanken en Wassen is een Tankstation gelegen aan Nijverheidsstraat 21 in Rijssen.

Meer informatie over Sanderman Tanken en Wassen in Rijssen

Samenvatting: Dit artikel beschrijft een fullservice tankstation en wasstraat in Rijssen. Het bedrijf is een Twents familiebedrijf dat bekend staat om zijn goede service, betrokkenheid en betrouwbaarheid. Ze bieden ook happy hours aan waarbij klanten tussen 21.00 uur en 7.00 uur met hun pinpas kunnen betalen en hoge kortingen kunnen krijgen. Daarnaast hebben ze een zegelactie waarbij klanten kunnen sparen voor korting, gratis producten of gratis toegang tot de wasstraat. De openingstijden van het tankstation worden niet specifiek vermeld.

Wil je weten wat Sanderman Tanken en Wassen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sanderman Tanken en Wassen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sanderman Tanken en Wassen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sanderman Tanken en Wassen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Sanderman Tanken en Wassen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sanderman Tanken en Wassen

Bezoekers bekeken ook