Samenwerkende Tandartsen Rijssen

Samenwerkende Tandartsen Rijssen is een Tandartspraktijk gelegen aan Wilhelminastraat 22a in Rijssen.

Meer informatie over Samenwerkende Tandartsen Rijssen in Rijssen

Bij Samenwerkende Tandartsen Rijssen kunt u terecht voor een gezonde lach. De praktijk is gevestigd aan de Wilhelminastraat en beschikt over 3 behandelkamers en voldoende parkeergelegenheid. Tijdens de zomerperiode zal er geen tandarts aanwezig zijn van 14 t/m 25 augustus, maar afspraken kunnen wel gepland worden met de mondhygiëniste of preventieassistent. Er is wisselend een tandarts aanwezig op andere dagen. Verder zijn er positieve ervaringen van patiënten te lezen over de tandartsen en het personeel. Daarnaast worden er handige tips gegeven voor een klachtenvrije zomer en wordt er informatie gegeven over het wisselen van het kindergebit. De praktijk is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen en is gevisiteerd door de KNMT.

Wil je weten wat Samenwerkende Tandartsen Rijssen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Samenwerkende Tandartsen Rijssen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Samenwerkende Tandartsen Rijssen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Samenwerkende Tandartsen Rijssen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Samenwerkende Tandartsen Rijssen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Samenwerkende Tandartsen Rijssen

Bezoekers bekeken ook