Runnersworld Twente

Runnersworld Twente is een Hardloopwinkel gelegen aan Rijssensestraat 170 in Wierden.

Meer informatie over Runnersworld Twente in Wierden

Bij Runnersworld kun je terecht voor professioneel advies bij het kiezen van de juiste hardloopschoenen. Ze maken een loopanalyse en kijken naar het slijtagepatroon van je oude schoenen om de beste keuze te maken. Daarnaast bieden ze trainingsschema's aan voor iedere loper. Ook kun je met de route meter je eigen hardlooproute en afstanden creëren. Runnersworld Twente biedt daarnaast ook een klantenservice. Wil je meer informatie? Volg dan Runnersworld op social media.

Wil je weten wat Runnersworld Twente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Runnersworld Twente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Runnersworld Twente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Runnersworld Twente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Runnersworld Twente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Runnersworld Twente

Bezoekers bekeken ook