RJ Collaborations Solutions B.V.

RJ Collaborations Solutions B.V. is een Audiovisuele adviseur gelegen aan Ethaanstraat 3 in Rijssen.

Meer informatie over RJ Collaborations Solutions B.V. in Rijssen

Ungap maakt van elke vergaderruimte een slimme en gebruiksvriendelijke ruimte waar online samenwerken en presenteren wordt gestimuleerd. Ze bieden smart spaces-oplossingen voor hybride werken en vergaderen, interactief presenteren, ruimte- en bureauboekingen en interne communicatie. Ungap werkt samen met partners en optimaliseert ruimtes om de productiviteit, creativiteit, innovatie en samenwerking te verbeteren. Ze hebben klantcases van tevreden klanten zoals Picnic, Tiqets, Dille & Kamille, DataVisual en Gemeente Smallingerland. Daarnaast bieden ze inspirerende artikelen en kun je smart spaces en slimme oplossingen ervaren. Ungap heeft vestigingen in Rijssen en Amsterdam.

Wil je weten wat RJ Collaborations Solutions B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van RJ Collaborations Solutions B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij RJ Collaborations Solutions B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RJ Collaborations Solutions B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar RJ Collaborations Solutions B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. RJ Collaborations Solutions B.V.

Bezoekers bekeken ook