Ricks Bloemen

Ricks Bloemen is een Bloemist gelegen aan Boomkamp 33 in Rijssen.

Meer informatie over Ricks Bloemen in Rijssen

Rick's Bloemen heeft 6 vestigingen verspreid over verschillende steden, waaronder Wierden, Goor, Haaksbergen, Rijssen, Almelo en Borne. Ze bieden een breed assortiment aan verse snijbloemen, boeketten en vaste planten, zowel voor binnen als buiten, tegen scherpe prijzen. De openingstijden zijn over het algemeen van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur, met uitzondering van Haaksbergen waar ze om 08.30 uur openen. Op zaterdag zijn ze geopend van 08.00 uur (vanaf 08.30 uur in Haaksbergen) tot 17.00 uur. Daarnaast hebben sommige vestigingen koopavonden, zoals Rijssen op donderdag tot 21.00 uur, Wierden op vrijdag tot 21.00 uur, Goor en Haaksbergen op vrijdag tot 20.00 uur, en Borne op donderdag en vrijdag tot 21.00 uur. Almelo heeft geen koopavond. Voor meer informatie kunt u terecht op de website of op hun social media pagina's.

Wil je weten wat Ricks Bloemen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ricks Bloemen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ricks Bloemen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ricks Bloemen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Ricks Bloemen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ricks Bloemen

Bezoekers bekeken ook