Praktijk voor Oefentherapie Bisschop

Praktijk voor Oefentherapie Bisschop is een Psychotherapeut gelegen aan Wijnand Zeeuwstraat 26 in Rijssen.

Meer informatie over Praktijk voor Oefentherapie Bisschop in Rijssen

Oefentherapie Cesar|Mensendieck is een effectieve methode om lichamelijke klachten aan te pakken. Bij Oefentherapie Rijssen onderzoeken ze de oorzaak van uw klachten en kijken ze holistisch naar uw dagelijkse houdingen en bewegingen. Ze geven praktische tips, adviezen en oefeningen zodat u weer controle krijgt over uw lichaam. Daarnaast zijn ze ook slaapexperts en kunnen ze u coachen bij slaapproblemen op alle leeftijden. Met gemiddeld 6-8 behandelingen zijn ze klaar en ze geven u alle informatie die u nodig hebt om uw klachten op te heffen. De behandelaars worden gewaardeerd met een 9,2 door patiënten via Qualiview. Ze kunnen u helpen bij lichamelijke klachten, adem en ontspanning, slapen en ouderen en valpreventie.

Wil je weten wat Praktijk voor Oefentherapie Bisschop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk voor Oefentherapie Bisschop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk voor Oefentherapie Bisschop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk voor Oefentherapie Bisschop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Praktijk voor Oefentherapie Bisschop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk voor Oefentherapie Bisschop

Bezoekers bekeken ook