Poortman Versmarkt -de specialist in groente,fruit,rauwkost en dagverse maaltijden.

Poortman Versmarkt -de specialist in groente,fruit,rauwkost en dagverse maaltijden. is een Fruit- en groentewinkel gelegen aan Hogepad 10 in Rijssen.

Meer informatie over Poortman Versmarkt -de specialist in groente,fruit,rauwkost en dagverse maaltijden. in Rijssen

Uw Groenteman Rijssen, voorheen Poortman Versmarkt, is al jarenlang een bekende plek in Rijssen voor groenten en fruit. Maar ze bieden ook kant-en-klare maaltijden, salades en nog veel meer lekkernijen aan. Ze hebben een uitgebreid assortiment aan verse groenten en fruit, inclusief gesneden groenten. Daarnaast bieden ze heerlijke kant-en-klare maaltijden, salades, wraps en pizza's aan. Ook hebben ze een ruime selectie aan fruitmanden en delicatessenmanden die kunnen worden opgehaald of bezorgd. Daarnaast bieden ze fruitmanden aan als cadeau, gevuld met vers fruit en meer. Ze bezorgen in verschillende plaatsen, behalve op zaterdag en zondag. De eigenaar, Michel, heeft jarenlange ervaring in de branche en zijn team maakt dagelijks de lekkerste en gezondste producten. Ze bieden ook fruit op het werk aan, zodat uw personeel altijd een gezonde snack heeft. Ze zijn gevestigd op Hogepad 10 in Rijssen en zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 8:00 tot 14:00 uur. Je kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer 0548 512 521 of via e-mail info@uwgroentemanrijssen.nl.

Wil je weten wat Poortman Versmarkt -de specialist in groente,fruit,rauwkost en dagverse maaltijden. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Poortman Versmarkt -de specialist in groente,fruit,rauwkost en dagverse maaltijden. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Poortman Versmarkt -de specialist in groente,fruit,rauwkost en dagverse maaltijden.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Poortman Versmarkt -de specialist in groente,fruit,rauwkost en dagverse maaltijden. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Poortman Versmarkt -de specialist in groente,fruit,rauwkost en dagverse maaltijden. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Poortman Versmarkt -de specialist in groente,fruit,rauwkost en dagverse maaltijden.

Bezoekers bekeken ook