Patrick Krabbe Media

Patrick Krabbe Media is een Videoproductieservice gelegen aan Laan Oud-Indiëgangers 173 in Rijssen.

Meer informatie over Patrick Krabbe Media in Rijssen

Patrick Krabbe Media is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het vastleggen van belangrijke momenten. Ze hebben ervaring in het maken van bedrijfsfilms, bruidsreportages, en foto- en videoreportages voor particulieren. Daarnaast bieden ze ook 360-gradentours aan voor scholen. Patrick Krabbe, de oprichter van het bedrijf, is een videograaf en fotograaf met passie voor het maken van kwalitatief hoogwaardige films en foto's. Hij maakt gebruik van een professionele drone om verrassende beelden te kunnen maken. Voor elke opdracht bespreekt hij graag de wensen van de klant. Als u ook belangrijke momenten wilt laten vastleggen, kunt u contact opnemen met Patrick Krabbe Media.

Wil je weten wat Patrick Krabbe Media verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Patrick Krabbe Media of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Patrick Krabbe Media? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Patrick Krabbe Media het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Patrick Krabbe Media reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Patrick Krabbe Media

Bezoekers bekeken ook