Patissier en Broodspecialist van Otten Rijssen

Patissier en Broodspecialist van Otten Rijssen is een Bakkerij gelegen aan Elsenerstraat 34 in Rijssen.

Meer informatie over Patissier en Broodspecialist van Otten Rijssen in Rijssen

Deze week zijn er verschillende aanbiedingen bij deze kwaliteitsbakker. Zo is er onder andere Truffel Chocolade Slof, Krentenwegge (5 plakken), Speculaas amandelstaaf en Crompouce in de aanbieding. Deze bakker hecht veel waarde aan puur natuur producten en gebruikt daarom geen kunstmatige toevoegingen in hun brood, banket en chocolade. Ze bakken alles op ambachtelijke wijze met authentieke en puur natuurlijke ingrediënten. Hierdoor kunnen ze elke dag heerlijk en constant kwalitatief brood, banket en chocolade aanbieden. Wil je op de hoogte blijven van de laatste acties en aanbiedingen, volg dan hun social media kanalen of meld je aan voor de nieuwsbrief. De webshop is 24/7 geopend en je kunt ook een bezoek brengen aan één van hun winkels.

Wil je weten wat Patissier en Broodspecialist van Otten Rijssen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Patissier en Broodspecialist van Otten Rijssen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Patissier en Broodspecialist van Otten Rijssen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Patissier en Broodspecialist van Otten Rijssen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Patissier en Broodspecialist van Otten Rijssen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Patissier en Broodspecialist van Otten Rijssen

Bezoekers bekeken ook