Moda Trends

Moda Trends is een Juwelier gelegen aan Grotestraat 9 in Rijssen.

Meer informatie over Moda Trends in Rijssen

Moda Trends is een juwelier in Rijssen die nu ook online winkelen aanbiedt. Ze hebben een breed assortiment aan sieraden, waaronder hangers met geloof, hoop en liefde, een beer en een hart, een collier en een armband met hartjes, en klapoorringen. Daarnaast hebben ze ook trouwringen, waarbij ze adviseren en inspireren om de perfecte ringen te vinden. Als het perfecte paar er niet tussen zit, bieden ze de mogelijkheid om zelf een persoonlijke ring te ontwerpen, met verschillende opties zoals vorm, kleur, steenbezetting, breedte en hoogte. Ook is het mogelijk om een persoonlijke gravure toe te voegen. Moda Trends staat bekend om hun vakmanschap, kwaliteit en service, en heeft een eigen atelier waar ze sieraden vervaardigen en reparaties uitvoeren. Ze werken met merken zoals Tommy Hilfiger, Zinzi, Cluse en Swarovski. Klanten kunnen vrijblijvend en eerlijk advies krijgen en contact opnemen via het contactformulier of de gegevens op de website. Moda Trends is gevestigd aan de Grotestraat 9 in Rijssen.

Wil je weten wat Moda Trends verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Moda Trends of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Moda Trends? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Moda Trends het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Moda Trends reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Moda Trends

Bezoekers bekeken ook