MediSpa Lisette

MediSpa Lisette is een Huidverzorgingskliniek gelegen aan Wijnand Zeeuwstraat 26-F in Rijssen.

Meer informatie over MediSpa Lisette in Rijssen

MediSpa Lisette is een medisch-cosmetische huidkliniek die al sinds 2010 bekend is in Rijssen. Lisette Jansen runt de kliniek met veel enthousiasme en gedrevenheid. Wat begon als een passie voor mensen en schoonheid, is uitgegroeid tot een huidkliniek van topniveau. Lisette onderscheidt zich van andere schoonheidsspecialisten in de omgeving door haar hoogopgeleide achtergrond. Ze werkt samen met innovatieve merken zoals ZO Skin Health en ZO Medical om voor elke huid een passende behandeling te vinden. Haar clientèle is erg tevreden, getuige de geweldige reacties.

Wil je weten wat MediSpa Lisette verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MediSpa Lisette of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MediSpa Lisette? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MediSpa Lisette het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar MediSpa Lisette reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MediSpa Lisette

Bezoekers bekeken ook