Medisch Pedicure Janneke

Medisch Pedicure Janneke is een Voetverzorging gelegen aan Dovenetel 58 in Rijssen.

Meer informatie over Medisch Pedicure Janneke in Rijssen

Medisch Pedicure Janneke heeft updates op haar website geplaatst, waaronder de prijslijst voor 2023. Een pedicure behandeling van 45 minuten kost €31,50 en omvat de verzorging van nagels en nagelomgeving, behandeling van schimmelnagels en verdikte nagels, en het verwijderen van overtollig eelt. Daarnaast biedt Janneke ook een speciale schimmelnagelbehandeling aan voor dezelfde prijs. Op de website zijn ook ervaringen van klanten te lezen en is er een galerij met foto's. Voor contactinformatie, zoals het adres en de openingstijden, kan men terecht op de website.

Wil je weten wat Medisch Pedicure Janneke verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Medisch Pedicure Janneke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Medisch Pedicure Janneke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Medisch Pedicure Janneke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Medisch Pedicure Janneke reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Medisch Pedicure Janneke

Bezoekers bekeken ook