Kruidenhuis de Vlo

Kruidenhuis de Vlo is een Botanische tuin gelegen aan Drostendijk 2 in Rijssen.

Meer informatie over Kruidenhuis de Vlo in Rijssen

Kruidenhuis de Vlo is een biologisch bedrijf dat ieder weekend geopend is, tenzij anders vermeld. In juli, augustus en september zijn de openingstijden aangepast en zijn ze niet meer open op donderdag en vrijdag, behalve op reservering. In het weekend zijn ze wel geopend. In september zijn ze alleen geopend op reservering. Bij Kruidenhuis de Vlo kunt u genieten van een kopje thee of koffie in de theetuin, wildplukwandelingen maken, planten en kruiden kopen en verse biologische groenten (op afspraak). Ze hebben ook cadeaubonnen beschikbaar. Tijdens openingstijden kunt u langskomen om te komen kijken, informatie op te vragen of in de theetuin te zitten. Kruidenhuis de Vlo is SKAL gecertificeerd.

Wil je weten wat Kruidenhuis de Vlo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kruidenhuis de Vlo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kruidenhuis de Vlo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kruidenhuis de Vlo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Kruidenhuis de Vlo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kruidenhuis de Vlo

Bezoekers bekeken ook